Utbildningar

Digitala klassrumsutbildningar

Med våra digitala klassrumsutbildningar kan du som företagare, byrå eller löneadministratör höja din kunskap i Fortnox oavsett vart du befinner dig. Utbildningsinsatsen är fördelad på ett längre eller flera kortare utbildningspass.

Bokföring
Företagare i Fortnox (digital)

En digital utbildningsdag för dig som använder Fortnox för ditt företag och vill lära dig hur programmet fungerar med fokus på kund- och leverantörsfakturor. Vi utgår ifrån ett digital arbetssätt för att nyttja Fortnox på bästa sätt.

Lön
Lön i Fortnox (digital)

En digital utbildning för dig som vill komma igång med Fortnox Lön.

Ny i Fortnox - för dig som är redovisningskonsult (digital)

En utbildning för dig som arbetar som redovisningskonsult och är Fortnox Byråpartner, men som är helt ny i Fortnox och som vill lära dig hur programmen fungerar.

Läs mer om Fortnox Byråpartner här

Bokslut & skatt
Bokslut & Skatt - för dig som är Fortnox Byråpartner (digital)

En grundläggande programteknisk utbildning i Fortnox Bokslut & Skatt samt Avstämning & Rapportering för dig som arbetar som redovisningskonsult och är *Byråpartner. Inga förkunskaper krävs. Läs mer om Fortnox Byråpartner här

Finansiella Tjänster

En digital utbildning för dig som är intresserad av våra finansiella tjänster och vill lära dig mer gällande våra funktioner och dess inställningar.

Rapport & analys
Fortnox Rapport & Analys - Standard (digital)

Distansutbildning särskilt anpassat för dig som vill veta hur ni kan skapa skräddarsydda finansiella rapporter med Fortnox Rapport & Analys smarta verktyg.

Rapport & analys
Fortnox Rapport & Analys - Plus (digital)

Distansutbildning särskilt anpassat för dig som vill veta hur ni kan skapa skräddarsydda finansiella rapporter med Fortnox Rapport & Analys smarta verktyg.

Digital byrå - Del 1 Fortnox Byråstöd (digital)

En utbildning för dig som är redovisningskonsult med tillgång till Fortnox Byråpartner och som vill lära dig hur du får kontroll över dina kunduppgifter och uppdrag i Fortnox Digital byrå. Du kommer även få lära dig hur du använder smarta funktioner i Digital byrå för att underlätta din vardag och skapa mervärde till din kund.

Det här är första delen av två fristående utbildningar. Vi rekommenderar dig även att gå del två som heter Digital byrå - Digitala arbetssätt (2) för att få bättre förståelse över samarbetet med din klient.

Digital byrå - Del 2 Digitala arbetssätt (digital)

En utbildning för dig som arbetar som redovisningskonsult och är Fortnox Byråpartner, men som vill lära dig hur du kan samarbeta med din klient och använda dig av programmen på ett mer effektivt och digitaliserat sätt.

Läs mer om Fortnox Byråpartner här

Det här är andra delen av två fristående utbildningar. Vi rekommenderar dig även att gå del ett som heter Digital byrå - Fortnox Byråstöd (1)  för att få bättre förståelse över samarbetet med din klient.